Close

Sopp på tungen kjerringråd

Fjern eventuelle propper i mandel-kryptene. Tunga er blek, bortsett fra noen røde områder. Det er helt sant, et kjent kjerringråd mot sopp.

Munnsopp er en type sopp som angriper munnen. Belegg i munnen som skyldes sopp – trøske – kan kureres med Farris. Har lest litt rundt omkring, og lurer på om jeg har fått sopp i munnen. Tror jeg har prøvd alle medisiner, kremer, kjerringråd etc, og det eneste som virkelig .

Nå har jeg gått en hel tablettkur (sugetabletter) for å få bort sopp på tunga, uten at det hjalp i det hele tatt! Kjerringråd mot sopp i munnen som funker? Kjerringråd mot soppinfeksjoninnlegg29.

Så lurer på om jeg kanskje kan ha fått sopp i munnen? Det er ikke noe som plager hverken meg eller han, og derfor tenkte jeg at skulle prøve ut litt . BufretLignendeEn infeksjon i munnhulens slimhinne av en gjærsopp, Candida albicans. Strengt tatt er sopp i munnen en forbigående Candida-infeksjon i munnhulen hos .