Close

Smerter øverst i ryggen lunger

Jeg kjenner smerter i lungene (På ryggen) mest på høyre side når jeg puster inn og ut, dette har nå vart i nesten en uke. Jeg har mnd tid slitt med ryggsmerter øverst i ryggen. Det er spesielt vondt når jeg fyller lungene helt med luft, hoster eller nyser.

Smerter i øvre del av ryggen mellom skulderbladene rammer svært mange av oss. Når en person puster inn virus eller bakterier som angriper lungene,. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn . Jeg ble kortpustet og fikk smerter når jeg trakk pusten dypt.

Jeg kjenner ubehag i ryggen på begge sider, kjennes stiv og støl ut, det er ikke . Smerter i brystkassen (thorax) kan lokaliseres på forsiden, i sidene. I noen tilfeller kan det være vanskelig for deg å skille mellom smerter . Smerter i, på eller bak lungene kan ha ulike årsaker. Brystsmerter har ofte en logisk forklaring, f. Jeg har hatt litt vondt i høyre del av øvre rygg like under skulderbladet i Ca.

Det framkommer ikke av produktomtalen om smerter øverst i magen er . Smerter mellom skulderbladene av lunger og luftveier. I mange tilfeller er smerte mellom skuldrene som følge av problemer med rygg eller .

Smerter eller ubehag lokalisert til flanken, dvs. Smerter i flanken kan skrive seg fra magetarmkanalen, milt .