Close

Smerter oppå foten

Hælspore (gir smerter i underside av fotbladet, oftest like foran hælen). Smerter oppå foten kan skyldes tendonitt i ekstensor senene oppe på foten – da mer . Gjør det vondt i leggen eller oppå foten når du lander, kan du ha et tretthetsbrudd.

Vristen er toppen av foten mellom ankelen og tær, rundt midten av foten. Smerter ved vristen kan ha mange årsaker. Det har vært litt vondt oppå rista på foten min de siste dagene, men bare. Dette har nok ingenting med fm å gjøre, men er det noen som vet hva som kan være galt når jeg har store smerter opp foten, og på ytre siden, .

Er du lider av smerte oppå foten mens du kjører eller går? Denne artikkelen vil gi deg mer informasjon om årsaker og . De siste to ukene har jeg fått en smerte oppå selve foten rett ovenfor tærne når jeg går eller jogger. Det blir bedre når jeg er i ro, men så fort jeg . Uansett hva som er grunnen til at du har smerter i føttene er det viktig å gå til lege så snart du får symptomer som ikke går over på rimelig tid.