Close

Smerter i livmor gravid

Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen. Truende spontanabort fører gjerne til blødninger, samt moderate smerter i.

Mange gravide opplever økt utflo og noen har urinlekkasjer fordi livmoren presser . Første gang jeg var gravid trur jeg faktisk at jeg hadde null smerter frem. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Magesmerter i graviditeten kan også komme av at livmoren vokser. Når den blir større merkes det ofte som mensmurringer nederst i magen. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og andre. Jeg fant ut for noen dager siden at jeg er gravi etter ei uke med mye stikking neddi magen, men nå er det skikkelige menssmerter som . Graviditeten ble som forventet tøff, og Annelin følte seg mer sliten.

Jeg har hatt mens smerter hele tiden siden jeg ble gravi men i dag var det noen andre. Han begynte å snakke om gravid utenfor livmor osv. Stikksmerter i underlivet tidlig i svangerskapet31.

Barnet har festet seg godt i livmoren og morkaken dannes rundt.