Close

Smerter i kroppen uten feber

AnonymforuSkal til legen altså, men har ikke fått time før neste uke! For et par tre mnd siden begynte jeg å merke smerter i leddet ved knærne, spsielt det ene. Orker lite husarbei til tider føles kroppen trett, kanskje utbrent.

Men jeg har ikke feber, og det syntes jeg er litt rart. Vondt i kroppen – Årsak, diagnose, trening og behandling Vondt. BufretVondt i kroppen kan skyldes mindre alvorlige årsaker som betennelse,.

Hodepinefri Migrene (kan gi smerter i kroppen uten hodepine).

Hun var så trett, så svett – og det verket i hele kroppen. I løpet av år besøkte Kamilla fastlegen ganger uten at han kom frem til noe. Sykdommer med smerter fra muskulatur og skjelett hvor det ikke foreligger. Har du muligens fibromyalgi uten å ha fått diagnosen ennå? Kom hjem fra jobb la meg på sofan og jeg frøs tok dyna over meg og sovnet. Våknet at jeg frøs og vondt i kroppen,tok febern men det var ikke . Har skikkelig verk i kroppen, men ingen feber, men føles ut som om eg har over 39.

Tempen under Armen viste jo bare 3så er jo tydligvis . Springende og varierende muskel- og leddsmerter (uten hevelse). Føles som jeg har beber, for jeg er feber varm, men tempraturen er aldri over 3 5. Føles som kroppen jobber med noe hele tiden. Sykdommen kan forårsake hoste, tungpusthet og brystsmerter .