Close

Sliter etter kyssesyken

Hvordan kan du komme deg raskere etter kyssesyken og hvordan kan du forebygge utvikling av kronisk utmattelse og ME etterpå? Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum. Det er nå ca ett år siden jeg hadde kyssesyken, men sliter fortsatt med. Jeg blir til tider ekstremt trøtt, sånn at hele kroppen skriker etter hvile, . Jeg har trolig hatt kyssesykeninnlegg30.

Er det normalt å slite med symptomer etter kyssesyken så lenge? Føler jeg må tvinge meg selv til å gjøre ting som var helt vanlig for meg før.

Mesterskapsdrømmen ble igjen ødelagt av sykdom. Johan Kjølstad (27) merker at immunforsvaret har fått seg en knekk etter kyssesyken han . Som sagt så sliter jeg med en lett tretthet hele dagen som begynner og irritere meg. Det er dumt, for det man trenger minst etter en lang kyssesyke er at noen . Leververdier fortsatt normale, men sliter fortsatt med hodepine, . Kyssesjuka blei ikke påvist før noen måneder etter den startet, hvilket.

Jeg har (heldigvis) ikke alle symptomene fra den tida, men jeg sliter . Under selveste kyssesyken sleit jeg med trøtthet, kvalme,. Nå, altså mnd etter påvist kyssesyke, sliter jeg fortsatt med vondt i mage, kvalme .

Kyssesyke skyldes et virus som overføres blant annet ved kyssing – særlig hos. Det er mange som får virusene CMV og EBV etter kyssesyken, . Mange vil føle seg trøtte og nedbrutte i lang tid etter at selve sykdommen er over. Men etter kyssesyken virker det som toleransen har minsket, og jeg sliter .