Close

Selvbruning før syden

Om under uker reiser jeg til syden, og grunnet mye jobbing i sommer har jeg ikke fått så mye sol på kroppen. Jeg har mange flere ganger før skrevet om min favoritt selvbruning Jet Set. Dark” gir dritbrune legger, det ser ut som jeg har vært i syden, jeg . Hva er din erfaring med å ta selvbruning før man drar til syden? Litt teit spørsmål kanskje, men jeg har ikke brukt selvbruning før, men tenkte . Jeg skal til syden, og vil ha på meg selvbruning før jeg drar sånn at jeg ikke er . AnonymforuErdet vits å ta litt sray tan før sydenturen slik at man ikke er drivkvit når man .

Likevel så pleier jeg å smøre meg inn før jeg legger meg, slik jeg kan. Om jeg tar en runde med selvbruning før jeg drar til syden, hvordan blir . Det første man må huske på er at man bør skrubbe huden før man starter. Jeg syns det er smart å ta litt sol før en sydenreise på vinteren. Kjøp Dior selvbruning, har aldri blitt oransje med den.

Har aldri prøvd selvbruning før og må si jeg er skeptisk med tanke på at jeg. I et siste desperat forsøk på å få litt farge på kroppen før vi reiser til syden, kjøpte jeg selvbruningskrem igår.