Close

Ring over magen gravid

Ringtesten: Pendler= Gutt, Sirkel= Jente? Tone bruker også ringen for å finne ut hvor mange barn du får. Og se på hvilke beveglser ringen gjør når den henger over magen om.

Den beveger seg ikke over magen når jeg ikke er gravi men gjør det . Jeg har faktisk prøvd med giftering i et hår over magen min da jeg var gravid første gang. Jeg husket seinere at resultatet ble først jente og så . Jeg visste bare om at man skulle gjøre det over sin gravide mage for å fastslå .

Tok ikke testen selv da jeg var gravid så det spørsmålet kan jeg ikke svare på. Så holdt vi den over magen og da gikk den i sterkere sirkler. BufretLignendeDersom det ikke synes bakfra at du er gravi venter du en gutt.

Holder du en nål i tråd over magen og den beveger seg i sirkler, blir det en gutt. Jeg fikk nemlig høre at holder man en ring i en tråd over magen, så viser det kjønnet ( pendel = gutt, rundt i ring = jente ). Ringen skal altså holdes i et snøre over magen. Jeg kommer ikke til å be en høygravid kjæreste om å tisse på kjemikalier.

Kan en eller annen som IKKE er gravid ta en ring, nappe ut et passe langt hårstrå og holde det helt rolig over magen og se om ringen beveger . Hold ringen over pulsåren, etter ei stund begynner ringen å gå i sirkel.

Første gang jeg var gravid så holdt jeg den over magen og den viste . Er du gravid og har konstant lyst på søtsaker, samtidig som magen din er. Hvis du har en giftering kan du prøve å dingle den over magen. Det har til alle tider vært de som har påstått at de kan si hvilket kjønn barnet i magen har.

Så holder man ringen over håndleddet til personen det gjelder, og går den i. Hold pendelen (ring i et hårstrå) over magen og se hva som skjer. Når ringen går i sirkler, tyder det på jente, og frem og . Så fort du forteller om graviditeten venter hele familien og vennegjengen spent, og de fleste vil gjerne gjette om. Ta av gifteringen din, tre den på en trå og heng den over magen din. Hvis ringen svinger i en sirkel, venter du kanskje en gutt.

Hva tror dere om å spå med gullring i et hårstrå? Jeg brukte gullring i hårstrå over magen første gang jeg var gravi men tenkte .