Close

Rift i skjeden etter samleie

Små sår og rifter ved skjedeinngangen kan gi smerter ved samleie. Er skjeden tørr og sår – noe som ikke er uvanlig etter en fødsel og etter . Stort sett hver gang jeg har sex får jeg en rift i underlivet.

Veldig plagsomt til tider da jeg må vente med sex til den har grodd igjen. Skadet i underlivet etter sexinnlegg26. Rifter i underlivet som ikke grorinnlegg4.

Jeg klarte i går, under sex, å få rift i skjeden.

Dagen etter hadde jeg sex igjen (uten at han kom inni meg), og tok enda en angrepille. Det kan være flere grunner til at en kan . Jeg har fått rifter i skjedeåpningen etter at kjæresten og jeg har hatt sex, det er vel et par uker siden nå, men så skulle jeg absolutt ha meg . Fått en liten rift i skjeden etter sex med kjæresten. Hva kan jeg gjøre for det få det til å gro?

Spørsmål Hei, jeg er en jente på år som har et spørsmål jeg gjerne . Jeg synes ikke dette høres ut som noe alvorlig du må til lege for. Forklaringen er nok at du har fått en rift et eller annet sted i underlivet. I en dansk undersøkelse kommer det frem at hver tredje kvinne får rifter i skjeden under samleie.

Dette kan henge sammen med forskjellen i . Ved samleie så svir det som et papirkutt ved inngangen, og jeg har oppdaget en slags minimal rift i skjedeåpningen.