Close

Rødt merke på låret

Eg har et rødt merke på låret, og det har eg sikkert hatt en uke ellr to, og det er like sterkt enno. Jeg har hatt et rødt merke på låret i en god stund nå, og hele tiden lurt på hva det kan komme av. Nå idag la jeg merke til at det har blitt verre .

Det er vanligst på lårene og leggene, men kan også oppstå på kroppen og armene. I mer sjeldne tilfeller får man også blemmer. Men det oppstår utslett på innsiden av låret hovedsakelig på grunn av stramme. Symptomer på skabb er kløe lår folder, rødt eller flassende utslett som kan .

Hvorfor greier ikke legene å sette riktig diagnose på enkel ting? Jeg hadde et rødt utslett øverst på lårene, som ikke klødde eller var plagsomt . En av de første kveldene fikk jeg en hissig, rø rund flekk, ca cm i diameter, på utsiden av ene låret. De på lårene er bare små nupper som har fått en rød prikk som skorpe når jeg klødde på de. Utslettet dukker vanligvis opp hver måned eller . Merkelige utslett på låret – posted in Helse: God dag. Det virker som om det faktisk er mest rød på hår sekkene , da jeg barberte meg for 2-3 . Infeksjonen er karakterisert ved et kløende, rødt, ofte ringformet utslett i skrittet.

Jeg har fått et lite rundt merke som er rødt og akkurat som et hudlag har blitt borte.

Kalde, blå-rød misfargede hender og føtter, tydeligst i kulde og såkalte ”likfingre”. Jeg pleier også å ha en pute mellom lårene å laptopen. Da jeg fjernet pc’en var det faktisk åpne kjøttsår noen steder og veldig rødt rundt hele låret. I dag er det fremdeles litt merke etter det.

Dette kan fort bli sjenerende, da det blir rødt og tørt som et utslett. Det gir som oftest med en hissig, rød farge i ansiktet, men med påfallende blek hud rundt munnen. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Symtomer er at huden blir rø og gir synlige laptopmerker.

Scarlet feber utslett vises først som en liten rød støt på brystet og magen. Det begynte med litt vondt på låret, i går hadde det kommet en liten hevelse og litt rødt. Og i dag har det eksplodert til en stor rød hoven flekk på .