Close

Plutselig oppkast gravid

Våknet isted av at jeg måtte kaste opp, noen andre som har opplevd dette så sent i . BufretLignendeKvalme og oppkast i den første halvdelen av graviditeten er meget vanlig. De fleste kvinner slipper kvalme og oppkast etter de første tre månedene, og bare .

Når jeg våknet i morges og skulle på do ble jeg plutselig kvalm og måtte. Jeg våknet i natt og kastet opp flere ganger. Nå, dagen etter, har jeg vondt i kroppen, og jeg er sår i halsen og føler meg . Svangerskapsforgiftning eller preeklampsi er en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen.

Gravid uke 12- plutselig oppkast og enda dårligere form. Er gravid i uke 1 og har vært kvalm siden uke 6. Føler formen og kvalmen har nå blitt enda værre enn hva den har vært. Var i starten av graviditeten plaget med ekstrem kvalme, men mye bedre. Var ikke kvalm de første månedene, men har plutselig blitt det nå.

Jeg er gravid uke 34+ førstegangsfødende. I dag fikk jeg helt plutselig voldsomme magesmerter og kvalme, oppkast og diare. Jeg er gravid uke nå og fikk plutselig morgenkvalme igjen….

Er selv i uke og har begynt med kvalme og oppkast igjen.