Close

Piping i øret ved forkjølelse

Etter en forkjølelse for fire uker siden oppdaget jeg en høy tone på. Nå har jeg en lav during på høyre øre, og piping, i varierende gra . Nå har jeg fått konstant øresus på høyre øre, slitter med nattesøvn pga.

Regner med at dette har sammenheng med forkjølelsen, er det . I går våknet jeg med skikkelig dott i øret. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende2. Endte med kraftig forkjølelse og hangle enda. Kan hende det er forkjølelse på vei og ørene er tette? I sommer ble jeg forkjølt , og som vanlig bruker jeg å få dott i ørene som blir til piping etter hvert. Det bruker alltid å gå over når forkjølelsen . Væske i mellomøret (serøs otitt) utvikler seg derfor ofte etter forkjølelser.

Lidelser i det indre øre – for eksempel støyskader, aldersbetinget hørselstap eller . Hvis det er forkjølelse, kan det være pga, hoven slimhinne. Jeg har hatt dott i øret i to uker nå, med susing og piping. Har også lagt merke til veldig svak fosselyd på øret når jeg legge meg. Skal sies at jeg nettopp har vært forkjølet en periode, men er mer eller .