Close

Pergotime eggløsning når

Slitere: Lurte på når dere fekk eggløsning etter endt bruk av pergo? Står på dobbel dose pergo g avsluttet den 27. Gjør pergo at man blir raskere gravid selv om man har el?

Når har mann eggløsning når man har pergotime kur ? Ja jeg hat fått time ti UL når jeg er færdig på pergo kur. Får man symptomer selv om man ikke har eggløsning? Pergo når man har eggløsning til vanliginnlegg6.

Jeg er akkurat ferdig med min første Pergotime-kur (1mg), tok siste tablettene på mandag denne uken. Pergotime når man har eggløsninginnlegg2. Hvordan styre samleiene i forhold til Pergotime? Bruker pergotime, ble gravid på første forsøk i februar, men det ble en spontan.

Med Pergotime er det sjelden å se eggløsning senere enn dag i . Når bruker mann å få eggløsning med pergo? Lurer på når kommer egget etter avsluttet pergotime, når kan jeg. Man kan sjekke med en blodprøve (Progesteron) om eggløsning har funnet . Vil jeg noensinne få normal eggløsning igjen?

Hvorfor settes jeg på Pergotime-kur når jeg har påvist eggløsning? Jeg har ikke noen erfaring med Pergotime, skal på min første kur i. Sæden til mannen min er fin, men de fant ikke eggløsning når jeg tok . Når det kommer til lutealfasen (tiden mellom eggløsning og mens), så er det. Her kan man nemlig bli lurt rett og slett, for Pergotime kan faktisk . Er det vanlig å miste mensen når man bruker pergotime?