Close

P piller mensen midt i brettet

Burde jeg nå ta de små pillene og ha mensen som vanlig, eller. Jeg pleier også å blø midt i brettet til tider, men det er om jeg hopper over to .

FREMskynde mensen med loette 2 er det mulig?

Går på p-piller og fikk mensen midt på pillebrettet. Går på p-piller og fikk mensen midt på pillebrettet, er i et seksuelt aktivt forhold.

For ca uker siden fikk jeg mensen midt i et p-pillebrett, har brukt piller hele veien. Mensen har vedvart siden det, men det har kun vært . AnonymforuHar alltid hatt regelmessig mens, har kunnet stille klokka etter det. NOEN SOM HAR SLUTTET PÅ P-PILLEN MIDT I BRETTET. BufretLignendeHvis du spiser P-piller kontinuerlig, uten hormonfrie dager, for å få mensen,. Det kan skje at det kan komme blødning midt i perioden når man bruker p-piller.

Jeg har tidligere gått på Microgynon p-piller, men byttet nylig til. Er det mulig å avbryte midt i pille brettet for å ta denne uken med mensen? Nå er det ganga jeg får mensen midt på p-pille brettet, på mndr.

Jeg fikk mensen idag og har piller igjen. Nei, jeg har ikke vært dårlig i magen, eller kastet .

For èn uke siden fikk jeg bare mensen helt uten videre, (da var jeg i midten av uke på brettet) og jeg valgte derfor å slutte på p-piller og ha . Kan jeg slutte å ta p-piller nå for å få mensen og ta testen med en gang? Dessuten, hvis hun er midt i p-pillebrettet, har hun vel nettopp blitt . Uregelmessig mens hos en som ikke har hatt opphold med p-piller. Jeg har det siste året gått på P-piller, Loette (?).

De siste månedene har jeg utsatt mensen med disse.