Close

Otrivin nesespray gravid

På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre. Er det slik at jeg ikke skal bruke vanlig nesespray når jeg er gravid? Hvor ille kan det være med et par dæsjer med otrivin et par ganger i døgnet?

Gravide kan trygt bruke Zymelin nesespray, står i . Hmm, det er farlig å ta Otrivin Nesespray når man er gravid. Se hvilke medisiner du som gravid kan og ikke kan bruke her. I går fikk jeg høre av en bekjent at det kunne være svært skadelig å bruke otrivin nesespray under graviditeten.

ER GRAVID I UKE, PLAGES LITT MED TETT NESE. Da jeg fant ut at jeg var gravid kuttet jeg ut alkohol. Otrivin) for å få sove, jeg brukte den i ca dager. JEg brukte Otrivin jevnlig de siste månedene av svangerskapet. Har blitt avhengig to ganger av nesespray i gravidIteten. Selv om hun leste på nesesprayen at den ikke måtte brukes.

Det er heller ikke uvanlig at gravide får problemer med Otrivin-bruk. Graviditet og amming: Otrivin skal ikke brukes av gravide. Jeg har vært avhengig av nesespray siden mnd før jeg ble gravid.

Hvis ikke jeg får tatt nesespray hver dag, blir jeg helt tett og får hodepine. Du kan bruke det innenfor anbefalte doser, de som gravide kan ta. Hei Kan jeg bruke otrivin nesespray når jeg ammer? Under graviditeten endres mye i kroppen din, men den vil stort sett reagere likt. Hei, jeg er gravid og brukte nesespray otrivin. Jeg så i ettertid nå at man ikke skulle bruke det.

Jeg har slitt med forkjølelse og tett nese de siste . Når det gjelder bruk under graviditet og amming ønsker gjerne. Et eksempel er Felleskatalog-tekstene for nesespray mot forkjølelse. Det står i pakningsvedlegget til Otrivin at gravide kan bruke den, men med forsiktighet.

Men må ikke alle vise forsiktighet ved bruk av nesespray . Kvinnen har brukt Otrivin (xylometazolin ) nesespray daglig i årevis på grunn av tett.