Close

Oppblåst mage gravid uke 4

Er uker på vei, normalt med mage allerede? Gravid › Uke for uke › Uke 3: Symptomer på at du er gravidBufret20. Gravid uke 3: Egget og sædcellen har smeltet sammen til en klump av celler som.

If tilbyr en forsikring som gir trygghet for deg og barnet i magen. Mine er utrolig oppblåsthet, tretthet, sliten, blødning, litt sur(stakkar kjæresten) og litt små uggen i magen. Jeg er bare uker på vei , men fikk allerede symptomer for en uke siden.

Uke 4: Du har sannsynligvis ikke merket noe til svangerskapet ennå.

Oppblåst mage, halsbrann, kvalme og forstoppelse er vanlige plager. Men nå i min andre graviditet i uke begynder jeg vi. Det første tegnet da jeg var gravid med Sofie var ømme pupper. Jeg er ca uker gravid nå, men har allerede en mage som ser ut som 4-måneder. Merker jeg har mye luft, og føler meg veldig oppblåst.

Jeg er gravid i uke og har slitt med hard mage og hemoroider siden jeg ble gravid. Har kommet til uke og tenker ikke over magen når jeg skal forby noen på bussen . Uke 3-4: -Sykt sliten -Litt ømme pupper -Litt kvalme -Lite matlyst.