Close

Ned i vekt med fontex

Jeg kjenner kun ei som går på Ritalin og da går man ned i vekt, men legen mente det var FONTEX jeg . Jeg har de siste årene klart å gå ned mye i vekt og også fått dekket en. Jeg måtte slutte med dem pga bivirkningen økt vekt.

Alle som går på en diett vet hvor lett,og hvor mye man går ned i vekt i. Jeg slutta på fontex,og ble satt på efexor. Da jeg sluttet, gikk jeg begge gangene ned nesten tilsvarende i løpet av. Fontex er vanlig å gi til de med bulimi,så ikke tenk på vektoppgang.

Fra Cipralex til Fontex, vektnedganginnlegg3. Spiseforstyrrelse og seponering av Fontex – Lommelegen. På ditt spørsmål om du har trappet ned for raskt på Fontex er det nok. Altså skal det brukes for å oppnå vektreduksjon til svært overvektige, . Jeg vet ikke hvorfor du har fått utskrevet Fontex, men du skal vite at det. Hvis det er tilfellet kan du foreslå at du kan ta med ting du har skrevet ned.

Det ble observert redusert høyde og vektøkning hos barn og ungdom behandlet med fluoksetin i en klinisk studie som pågikk i uker. En rekke medikamenter som brukes mot psykiske lidelser har vektøkning som. Hei, er vektøkning et stort problem ved bruk av cipralex?

Jeg gikk fort ned i vekt og følte meg bedre. Jeg hadde begynt på noen antidepressiv medisiner som heter fontex for en stund siden, jeg fikk . Og en fin bivirkning er det at jeg også går fortere ned i vekt! Trappet ned veldig gradvis, men vektøkningen fortsatte en god stund etterpå.

SSRI-antidepressiva reduserer hvor raskt hjernen bryter ned serotonin. Andre er appetittløse og raser ned i vekt. De eneste bivirkningene jeg har nå er at jeg overhodet ikke går ned i vekt. Jeg opplever akkurat samme bivirkninger som deg fra fontex. Nå bruker jeg bare fontex, som er antidepressiva.

Abilify, Loponex, Seroquel, Zyprexa, Risperdal, Zeldox, Cipramil, Cipralex, Fontex, Seroxat.