Close

Murring i korsryggen uke 38

Men ut på kvelden begynte jeg og kjenne murringer i ryggen, sånne svake. Uke i morgen, så er ikke så langt unna termin. Murringer i ryggen begynte jeg med flere uker før den siste fødselen,men det kan alikevel .

Har ikke hatt det etterpå, men kjenner murringer i ryggen nesten hele tiden. Fikk meg litt av en støkk, og merket at jeg . Magen synker ned de siste ukene og det blir igjen lettere å puste, men trykket mot bekkenet øker og barnet. Ofte starter riene med ømhet eller murring i korsryggen.

Du må ha temperatur under grader, normal puls og ikke infeksjoner. At det gjør vondt i korsryggen er egentlig et godt tegn, får da er det nesten ri. De siste dagene har jeg hatt sånn skikkelik murring nederst i magen på kveldstid og. Er i uke 38+idag, har opplevd lite liv den siste perioden, til tider er det mye . Hei-jeg er i uke nå ifg ultralyd og uke ifg mens.

Siste uke kortvarige murringer i ryggen på natten. Hadde natt til mandag denne uken og på morgen veldig vondt i korsrygg, så fikk en kontroll kl 15. Jeg har termin i dag og har siden søndags morgen hatt vonde murringer i ryggen.

Nå er jeg + og har daglige kynnere, eller maserier.

Har den siste uken hatt MYE mensensmerter. De strekker seg fra fremsiden og bakover til korsryggen. Tror du er heldig som har disse murringene allerede nå; tyder på at du driver og får åpning allerede før riene starter.

Forrige gang fødte jeg i uke 3 så jeg er litt spent denne gangen, men kunne . Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var. Etter denne telefonsamtalen ble plutselig murringer og nedpress til. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det verker ikke bare i underlivet, men hele veien bakover i ryggen og spesielt i.