Close

Murring etter mens

Jeg fikk forrige søndag mens, sparsom men det var noe friskt blo ellers spotting. Forklare mensensmerter og mensenmurringinnlegg20. Utflod etter mens og murring i magen – Gynekologi og graviditet.

Jeg har et spørsmål angående slimaktig utflod etter mens er ferdig og litt murring i magen. Den samme murringen som jeg har rett før jeg . Og de pleier jeg å ha time før mensen har kommet eller time etter mensen har kommet. Jeg innbiller meg at jeg spurte om dette forrige syklus også.

Men er det fler som opplever murringer og småstikking ETTER. Til dere som kjente dager etter befruktning at dere var. Nyoppstått murring i underlivet – Lommelegen.

Har en ukes tid hatt en slags murring i nedre del av magen. Føles som det gjør før jeg skal ha mensen, men det er ca. Dagen etter hadde jeg sex igjen (uten at han kom inni meg), og tok enda en angrepille.

Murringer i magen etter rar mens- glad for innspill skrevet i AnonymforuJeg hadde samleie og januar. Hvordan kjenne forskjell på mensen og graviditet? Masse murringer i mage og rygg – gravid eller kan det ha andre.

GraviditetstegnBufretLignendeGraviditetstegn oppstår som regel ca 2-uker etter uteblitt mens. Re: Ferdig med mensen men fortsatt murring. Jeg har tidlig eggløsning, dager etter endt . Okey, så ikke gravi men så fortsetter murringen i korsyggen, det.

Jeg testet negativt to uker etter forventet mens, og slo meg til ro med at . Har liksom murringer på både høyre og venstre side samt i korsryggen.