Close

Morsmelkerstatning uten kumelk

Hos barn med kumelksallergi, skal den vanlige morsmelkerstatningen byttes ut med en spesialernæring uten kumelkprotein, både til drikke og i annen . Så visst jenta di ikke tåler vanlig mme og må ha melkeerstatning så kan. Forum › Termin- og barselklubber › 20› September 2012BufretLignende24.

Dere som har eller har hatt babyer med melkeallergi. Hvorfor finnes ikke MME uten kumelk i norske butikker. Jeg skal selv amme, og må jeg bruke mme, skal det selvfølgelig(!) være uten KUmelk . Mat for små og store mager › Amming og flaskeBufret26.

Den melka jeg har i fryseren har jeg pumpet mens jeg drakk melk, og i morsmelkerstatningen er det masse kumelk. Det finnes i allefall en på apoteket, men jeg trodde kanskje det var en sånn dyr som man måtte ha rekvisisjon på? Jeg ammer ham, men har fått beskjed om at han bør tilvennes morsmelkerstatning fordi han bør drikke det til . Dette finnes i både kumelk og morsmelk, og det tåles godt av så å si alle.

Morsmelkerstatning er gjennomregulert – og det finnes strenge regler for hva. Både morsmelk, ikke-økologisk-MME og vanlig kumelk inneholder. Når et barn reagerer på melk, er det i prinsippet melkeproteinet som er problemet. Hvis babyen din tidligere har fått en morsmelkerstatning uten melkesukker .