Close

Ømhet i huden

Har den siste uken hatt veldig vondt i huden. Jeg har øm hud som gir irritasjon når jeg stryker over den eller når klærne gnir mot huden. Dette er på magen, i all hovedsak noen centimeter i .

BufretLignendeAndre symptomer på nervesmerter kan inkludere øm hu numne føtter, tap eller mangel på motoriske ferdigheter og parestesier, eller unormale sensasjoner. Videre kan man etter skade på nerver få en overfølsomhet i huden, slik at ting som tidligere ikke utløste smerter, nå vil gjøre det. Har vondt i hudflaten, akkurat som om nerveceller er overfølsomme.

Merker i løpet av kvelden at huden blir vond og sår og at jeg ikke klarer å bli tatt på.

Når jeg har kommet meg under dyna og skal til å sovne . Hovne lymfeknuter kjennes som klumper under huden. Nervestammen kan være øm for trykk langs sitt forløp, og huden kan være overfølsom for berøring. Hvis nervetrådene ødelegges helt, inntrer . Jeg har pleid å beskrive det som vondt i huden, for det ligger. Dere føler huden blir øm og strekker seg fordi dere vet dere har spist mye.

Da jeg undersøke henne var huden hennes øm. Musklene som var dypere under huden var upåfallene da jeg testet dem. For halvannen uke siden kjente jeg at jeg var sår i huden nede på høyre.

Noen dager senere ble jeg sår og øm på venstre side av magen, . I snart en uke har samboeren min hatt så vondt i huden rundt midten av overkroppen. Jeg ser også at huden er litt flammete der det svir og brenner. Smerten sitter rett under huden, og føles som blåmerker spredt jevnt utover (selv om jeg ikke har slått meg), eller den ømme følelsen i huden . Jeg har fått vondt i halve ansiktet (fra øret og nedover kinnet).

Det er nesten som om huden er øm og vond . Er det noen andre som opplever å bli sykt øm i hele kroppen etter å ha drukket alkohol?