Close

Øm kul på halsen

En kul i halsen kan være hard eller myk, og øm eller ikke øm. Skade eller torticollis kan forårsake en kul i musklene i halsen. Du våknet altså og kjente en kul på høyre side av halsen der høyre lapp av skjoldbrukskjertelen sitter.

Her har vi samlet alt innhold om kul på halsen for deg. I september oppdaget jeg en kul på halsen. Det var veldig ømt og hovent de neste dagene, og jeg følte meg veldig . Side av – Stor hard kul på halsen skrevet i AnonymforuFor ca 1.

Selve kulen er ikke så øm, men det er ømt rundt kulen og er litt stiv i . Noen som har hatt hovne lymfekjertler på halsen? BufretLignendeKreft i hode- og halsregionen kan også vise seg som en kul på halsen. Det er for øvrig sjelden at hode– og halskreft sprer . Jeg har fått en kul på høyre side av halsen. Den er øm og Jeg har så å si konstant småvondt i halsen. Kul på venstre side av halseninnlegg22.

BufretLignendeI bukhulen og brysthulen er det store ansamlinger med lymfeknuter; Utvendig på kroppen finner vi lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lyskene . Da får du ofte opptil druestore, ømme kjertler på halsen.

Er litt bekymret for at det kan være noe farlig. Nå til neste uke er det pga en kul på halsen at jeg skal på ultralyd. Jeg har en klump i halsen som irritere meg, og lurer på hva det kan være.

Jeg begynte å kjenne den på fredagen, etter . Hei Jeg merket plutselig her ikveld at jeg har en liten kul på halsen. Kulen kjennes ganske hard ut og sitter ca 3-cm ned fra mitt venstre øre. Det hele begynte nok for lenge siden… Men i slutten av mars merket jeg en stor kul på halsen, ca cm lang… Og livredd legen som jeg er, så lot jeg være å gå!

Har de siste 2-ukene vært veldig øm på halsen, på høyre side. Nå den siste uken har jeg hovnet veldig opp og kjenner en klump litt nede på . Har plutselig fått en liten kul på høyre side av halsen. Foreldrene Lise (38) og Tommy (42) hadde lagt merke til at minstemann i familien hadde en kul på halsen. KULER: Dersom du har funnet en kul under armen eller i lysken vil dette i.