Close

Øm i underlivet etter samleie

Det andre er at etter hver gang vi har hatt sex, så blir jeg så utrolig sår og øm i skjedeåpninga. Dette er et stort problem for meg, for om vi da skal ha sex igjen . Menn har sjelden smerter ved samleie med mindre de har en trang forhud eller.

Dette er en forholdsvis ny sykdom som gir smerter ved inngangen til. Det første utbruddet av herpes starter 4-dager etter at man har blitt smittet. Kløe og ubehag i underlivet eller blødninger i forbindelse med samleie kan . Ved smerter og ubehag i underlivet som ikke er utredet av lege, skal du i .

Har hatt smertene de siste gangene en liten uke før . Nyoppståtte smerter i underlivet derimot synes jeg du skal sjekke opp hos. Jeg har nå for andre gang opplevd at jeg blir hoven og sår etter sex. Du skriver at du blir sår og hoven og har vondt i underlivet etter samleie. Det kan være smerter i vulvaområdet (ytre kjønnsorganer), og det kan være smerter inne i skjeden. Smertene kan komme spontant eller ved berøring eller . Som sagt gjør det ikke direkte vondt, men jeg kjenner at jeg er litt øm . Er det noen andre som har opplevd å bli ømme i underlivet etter sex?

Måtte gi etter for lystene til tross for lettblødende slimhinner, to kvelder på.