Close

Kviser innside lår

Ja det måtte vel komme en slik kommentar! Hvis du trener og svetter mye mellom lårene, kan det være en årsak, vet egentlig ikke hva du kan . Kul på innsiden av låret – Anonymforum – Forum – Klikk22.

Hvorfor får jeg store og vonde kviser på rumpa og på innsiden av. Hei,Jeg sliter med att jeg får slike blodkviser på innsiden av lårene og der trusestrikken går,blir store vonde kuler,og de er blodfylte,går hull en . Jeg er en år gammel jente som i det siste halve året har vært plaget med store kviser rundt underlivet og på innsiden av lårene. Har hatt noe som ligner kviser på innsiden av låret i flere år.

De blir borte (tørker inn), men kommer tilbake igjen. I går kveld så jeg når jeg satt på dass at jeg har fått ei stor kvise på innsiden av låret, ganske nært . Kviser på lårene eller støt på innsiden av lårene kan gjøre gåing, løping og svømming ubehagelig. De kan se ut som hvite kvise-lignende støt på lårene spredt i . Har vært mye plaget med kviser etter intimbarbering. Nå har dette roet seg litt, men har fått et par på innsiden av lårene på begge sidene.

Hei På søndag morgen(nå er det mandag kveld) oppdaget jeg en relativt stor kvise på innsiden av låret nærme skrittet. Jeg har så mye kviser og hudormer på innsiden av lårene, opp mot skrittett, og bak. Kvisene blir oftet veldig harde og kjempevonde, nærmest .