Close

Kvalm vondt i magen trøtt

Er i tillegg kvalm og har en brennende følelse i magen. Jeg er ei dame på år, gift og med barn, som har hatt vondt i magen i lengre tid. I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og svimmelhet.

Siste uken har jeg også opplevd å ha mer vondt i magen en vanlig,. Det at jeg har ofte vondt i magen kom etter jeg hadde kyssesyken for et par år siden. Sopp i magen er den skjulte folkesykdommen, ifølge Aftonbladet. Da kan du være en av de som er rammet av sopp .

Er magevondt (kan være litt kvalme me men ikke bestandig),. Jeg var selv trøtt, uopplagt, alltid vondt i magen, variabelt humør osv inntil jeg . Det er veldig vanlig, med variabel avføring og vondt i magen. Man må løpe på do, men så har man også gode perioder. Til og fra murringer i magen, kvalm, veldig trøtt og fryser hele tiden! Også veldig ømme bryster, det gjør jo ordentlig vondt å ta av bh’n på . Trøtt og utslitt hele dagen, og periodevis kvalm. Vondt nederst i magen (som ved mensen) i perioder i lØpet av dagen.

De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage, diaré eller halsbrann.

Kvalme, oppkast og smerter i mellomgulvet kan være tegn på magesår. Er krampelignende smerter og så har jeg en del luft i magen i tillegg . Kvalme og mangel på matlyst gir vekttap, og i tillegg kan magesmerter og diaré forekomme. Irritabilitet og andre psykiske forandringer opptrer . Jeg er sliten, trøtt, kvalm, vondt i hode konstant, veldig lett for å bli forskjølt, vondt. Jeg har ofte løs mage, hodepinne, sover max timer fra mad-fred. Jeg har vondt i hode, kvalme og mage plager,sliten og utmattet, orker nesten ingenting, har hete og kulde perioder i løpet av kort ti humørsigninger har jeg . Du føler deg kanskje trøtt og slapp og løper oftere på do og tisser. Oppblåst mage, halsbrann, kvalme og forstoppelse er vanlige plager.

Det jeg lurer på er egentlig, kan man ha så vondt i magen om man kan være gravid. Mine tegn til nå er: Kvalme, svimmel,trøtt,mye vondt i nedre del av mage . Murringer i magen – Oppblåst i magen – Kvalm – Svak POSITIV test! Forhøyet trykk i hjernen, smerter og hodeskader kan også gi kvalme. De vanligste grunnene til at du mangler energi – og måter å løse saken på.

Kvalm -Fortsatt dårlig matlyst, har nesten bare lyst på frukt -Puppene er vonde igjen -Kviser, usj.