Close

Kul i munnen

Kjenner jeg har en ganske stor kul inni munnen, på høyre side oppe. Har hatt vondt en stund og bestilte time i . Rund kul i munnen – Allmennmedisininnlegg28.

Kul i munnen med slim – Allmennmedisininnlegg8. Jeg har fått en liten kul i munnen (kjeven nede mot tunge). Den er ikke vond og plager meg egentlig ikke.

Norge diagnostisert kreft i munnen og i munndelen av svelget.

Munnhulekreft omfatter kreftsykdom i lepper, munn, tunge, . Ananya Mandal, MD Munnen kreft eller kreft i munnhulen er en. En hevelse eller harde klump i munnen som varer i over tre uker. Her forleden så jeg plutselig at C hadde en slags klump i munnen. Nettstedet WebMD har satt opp en liste over de vanligste munnproblemene man kan ha.

Jeg sjekket munnen til jenta mi på mnd og oppi på siden er det en stor blå kul.