Close

Kronisk kløe i underlivet

Spørsmål: Jeg har vært plaget av kløe i underlivet de siste fem årene. Lichen sclerosus er en kronisk kløende hudlidelse som hovedsakelig rammer huden i underlivet hos både menn og kvinner. Jeg har i over år hatt ekstrem kløe i underlivet, det vil si i huden, ikke i.

En annen mulighet er et kronisk irritativt kontakteksem som kanskje . For ett år siden bestemte jeg meg for å gå til gynekolog fordi jeg klør og svir og brenner i underlivet mitt bestandig. Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet. Sjøgrens syndrom, bakterieinfeksjon i skjeden eller kronisk soppinfeksjon.

Kan ledsages av symptomer som vaginal utflo kløe, svie, vond lukt, ytre dyspareuni. Kroniske smerter i underlivet har vært forsøkt inndelt i ulike undergrupper . Nevrodermatitt er en irritasjonstilstand med uttalt kløe og utslett på et avgrenset,. Tilstanden er oftest lokalisert til nakken, anklene, hodebunnen, i underlivet, . Lichen sclerosus er en kronisk, inflammatorisk hudsykdom som hyppigst.

Hudforandringen oppstår i område med kronisk kløe p. Jeg har i en lang periode nå vært plaget med kløe i underlivet.

Har vært hos legen og det er ikke herpes eller noen slike sykdommer.