Close

Konstant stram mage gravid

Konstant hard og stram mage (er i uke 27). Jeg hadde flat mage før jeg ble gravi og relativt sterke magemusker. Magen har vokst jevnt og trutt, men virkelig est ut de siste ukene.

Flere med konstante kynnere og mens murringer i uke 32-33? Frøydis spør eksperten: Hei Jeg er gravid i uke og har enormt stram mage, kjennes ut som den . Stramme mager er kynnere, men så lenge det ikke presser nedover eller gjør. Kynnere: Hei, er førstegangsgravid i uke 32+og har et spørsmål om kynnere.

Den siste uka har magen min begynt å stramme seg veldig hver gang jeg går. Også er den konstant stram helt til jeg setter meg ned igjen. Det rare er at hele magen blir stram, og slik holder den seg.

Hadde det selv slik som du beskriver når jeg gikk gravid med nr to. Jeg har mest vondt når jeg går, synes det er en konstant smerte som. Våknet kl tre i natt av at magen var sinnsyk vond over hele.

Konstant vondt, magen var stram og stinn . Hei du:) Eg er ei jente som er gravid i uke 21. Dei siste dagane har eg kjent et veldig trykk i magen; den er nesten konstant har og du kjenner .

Mener du da at magen strammer seg absolutt hele tiden? Jeg hadde masse kynnere på slutten av graviditeten! Mer eller mindre konstant i perioder, men de var ikke direkte smertefulle. Hilsen en sliten gravid kvinne Innsendt av jente år.

Den skal ikke være konstant stram i dager. Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide? De siste 2-ukene har magen vært konstant stram, den har ikke slappet av i … I uke er barnet fortsatt svært prematurt . Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Magen var nesten konstant i spenn hele tiden – er derfor kjempe støl i dag.

Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og. De vanligste plagene i svangerskapet er uspesifikke smerter i magen, gjerne .