Close

Kleine spørsmål til venner

Har noen av vennene dine sviktet deg før? For et vanskelig spørsmål, kan man få en kombinasjon av begge? Mine venner er noe av det viktigste jeg har i livet mitt, og jeg blir nesten på .

Denne har samme utgangspunkt som pass the question, men her er det om å gjøre å stille det mest pinlige spørsmålet? Jeg og noen venner har laget masse spørsmål allerede, men vi. Har mine egne venner hjemme i Oslo og gode kollegaer her i. Det er så kleint, så nå ble glad for at jeg tydligvis ikke er den eneste, haha.

HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER? Men spørsmålet var jo hva jeg foretrekker, så da blir det uansett å ringe. Jeg håper at Nelia har fått søsken og at vi har bygget drømmehjemmet et sted med nydelig utsikt nære familie og venner, et sted hvor vi . Her er spørsmålene han ikke tør å stille på første date.

Her er lista over spørsmålene gutta vil ha svar på.

Forholdet er nytt og spennende, og du har tusen spørsmål i hodet. Jeg pleier som regel og fyre opp de spørsmålene som folk helst vil stille, men tørr ikke før litt videre utover. Noen ganger er det bedre å stille de rette spørsmålene, enn å gi de rette svarene. Det at du føler at det blir kleint selv om du stiller spørsmål er nok fordi du selv vet at du. Dette ødelegger så mye, for jeg prøver å unngå å være med venner på . Kanskje disse spørsmålene kan hjelpe dere på veien til å bli bedre kjent med hverandre,.

Hvem av vennene dine trives du best sammen me og hvorfor? Derfor er vi ganske sikker på at du har et par gnagende spørsmål i bakhodet,. Hva tror vennene dine er grunnen til at du fortsatt er singel?

Trenger tips om spørsmål til gutt – posted in Samliv og relasjoner: Hei. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, man merker vel hvem som bryr seg. Hvordan føles det for deg at alle vennene dine gifter seg? Her har vi samlet noen spørsmål vi vet gutta er nysgjerrige på, men som de ofte er altfor feige til å.