Close

Kleine spørsmål til nøtt eller sannhet

Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Med over 3spørsmål og oppgaver på norsk, som til dels er relatert til norske forhold og kjente nordmenn, skiller Nødt eller sannhet-appen . Hvis dere ikke er ute etter kleine spørsmål og dødsflaue ting å gjør er ikke dette spørsmålene for dere.

Inspirasjonsinnlegg, søkeord: Nødt, sannhet og prosent spørsmål. Her er noen spørsmål du kan stille på nødt, sannhet og prosent. I denne leken, så skal du si hva du vil ha av nødt eller sannhet.

Tidenes partyspill finnes nå som en stilig og morsom app!

DU MÅ VÆRE ÅR ELLER ELDRE FOR Å LASTE NED DENNE APPEN! Du må være medlem på Girls1st for å kunne skrive kommentarer eller be om pepp. Opp sann, det var feil brukernavn eller passord. Sannhet:Ranet en bank for masse,masse millioner!

Nøtt: hvor langt ut klarer du å stikke tunga?

Eller sånn som vi kaller det her i Norge, nødt eller sannhet? SANT: (Og et spørsmål som dere måtte lure på). I Går så var det mejj, Og Bestisen min Vera som var med den søteste gutten i klassen som heter Jacob og en venn av han. Jeg hadde snudd meg mot venninna og forsøkte å stille spørsmålet så seriøst.

Dette kunne blitt det mest kleine øyeblikket noensinne, men jeg var allerede. Jeg forsøkte å høres ut som om nødt eller sannhet var noe av det . Lettest med bare sannhet her, om ikke noen VIL ha nødt da! Idag var jeg ute med den venn av meg, jeg bare kaller han A;) Jeg syns han er en kjempe. Etter hvert hadde vi nøtt, sannhet eller prosent. Jeg har ikke opplevd så utrolig mye kleint (enda), men allikevel sitter jeg her og har sendt ut et spørsmål for å føle meg litt . Under Sex Hour kan man velge fritt om man vil ha lyset av eller på, og gjør. Det kan for eksempel bety at man får svar på en del spørsmål man tror man er.

Det skjedde når vi spilte nødt eller sannhet, og det veldig uskyldige. Det var faktisk ikke så veldig kleint, jeg var bare litt nervøs.