Close

Kastet opp p pille

Hvis man kaster opp før det har gått ca timer etter at man tok p-pillen er det det samme som om man glemte å ta pillen. Dette er fordi p-pillen ikke har rukket å . Jeg tok p-pillen(pille nr. siden siste mensa) for sirka halv time siden, og så kastet jeg opp nå etter å ha spist for bare noen minutt siden. Jeg tok p-pillen (nr 18) min i går kl 18. For et par dager siden kastet jeg opp tre timer etter at jeg hadde tatt p-pillen min. Skulle jeg ha tatt en ny en morgenen etter?

Jeg har et spørsmål om p-piller og oppkast.

Det står jo forklart at om du kaster opp innen en hvis mengde timer etter inntak av p-pillen, . Tok ppillen kl 2 og kastet opp to ganger 00. Kastet opp P-pille – Seksualitetinnlegg13. Kastet opp etter p-pille – Graviditet, spedbarn og. Kastet opp p-pille – Kropp og helseinnlegg26.

Hjelp, jeg kastet opp noen timer etter at jeg hadde tatt, p-pillen. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende25. Jeg tok pillen rett før jeg gikk og la meg i går ca kl 22.

Så våknet jeg i natt ca kl 02av at jeg var kvalm og måtte kaste opp.

Jeg har følgende spørsmål som j lurer fælt på: hvis man tar en p-pille for så å kaste opp ca to timer etterpå, er man sikker hvis man hiver inn på . Denne perioden valgte jeg å hoppe over mensen ved å starte rett på nytt brett etter at de 21 .