Close

Jeg er gravid blogg

En slags overlevelsesguide for graviditet og barseltid. Norges største uavhengige blogglisteblogglisten. BufretLignende Drømmen om barn sent i livet ;-), 10 268.

Emma Bach – gravid for første gang, 3 32. Jeg er nemlig gravid i uke nå og er endelig forbi første trimester. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ønsket å bli gravid i utgangspunktet.

Denne bloggen var ment for dere som prøvde å bli gravide og som ville lese om ei i samme situasjon.

Det ble naturlig å blogge videre gjennom svangerskapet . Jeg har startet ny blogg der jeg og Sondre kommer til å skrive om. Da jeg var gravid ble magemusklene mine rett og slett ødelagt så når jeg . Tags: baby, blogg gravi gravi gravid 201 gravidblogg, ida ising, mamma blogg, mammablogg, stellemadrass, stelleveske, test av . Vi sprenges nesten av lyst til å fortelle om opplevelser og forventninger, og dette er nok noe av grunnen til at mange velger å skrive gravidblogg . Vips sa det; og jeg var gravid med Max når Leo var mnd. Jeg er år, mamma til Sofie år og gravid igjen gjennom IVF med termin i juni 2014. Norske Lines hysteriske gravide-tegninger går verden rundt.

Ja, da var jeg gravid da, for første gang!

Uke – holder inn magen delux og skjuler med løs topp. Posts about blogg written by Natalie Henriksen. Posted in Gravi Hverdag and tagged blogg, gravi ukeon juni 2 20by Natalie Henriksen. Dette er da mitt første innlegg på denne bloggen, som er en blogg som i hovedsak kommer til å handle om min graviditet og veien frem til . Når jeg nå ønsker å nå ut til deg som er gravid om eventet KLAR FERDIG GÅ,. Filed Under: Blogg Tagged With: barnets første leveår, etter fødsel, gravi . Haslien-gravid-gravidfoto-mage-portrett-storebror-. En del gravide får diller på en bestemt lukt eller smak og bare må ha det koste hva det koste vil og det er gjerne mannen det går utover for han . Først kan jeg jo fortelle at en graviditet i løpet av 20var noe vi.

Vi gleder oss så til å komme igang med vårens grupper og hjelpe nybakte mammaer å komme i form etter graviditet og fødsel på en trygg, riktig og effektiv måte.