Close

Hyppig avføring høygravid

Kynnere og hyppig avføring skrevet i Jordmor svarte: Bør jeg kontakte føden? Er i uke og er redd noe kan være i gang. Blir du gravid som 40-åring, er du heldig.

Jeg har det også, den har vel ikke vært stabil siden før jeg ble gravi . Jeg er tredjegangs gravi 38+6og var hos jm for to dager siden og hun …. Jeg er i tillegg kvalm, har hyppigere avføring en normalt og kynnere jevnt gjennom . Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn.

Vi er gravid i ca 2dager, beregnet fra første dag av siste. Lurer du på om du er gravid eller er usikker og fortsatt ikke har testet deg, så kan disse tegnene vise deg om det er sannsynlig at du har en ny . Jeg er i tillegg kvalm, har hyppigere avføring en normalt og kynnere jevnt gjennom dagen. Det føles som om jeg har avføringstrang konstant.

Snuppa vår har fått mme i flere måneder, og grøt i snart mnd. Hun har vanligvis hatt avføring gang per dag. Når fødselen nærmer seg, vil hormonforandringene i kroppen gjøre at en ofte får løs avføring, og gjerne føler seg kvalm.