Close

Hvordan skjule arr etter selvskading

Mange skriver til oss med spørsmål om arr etter selvskading. Men jeg har klort meg selv, og det er noen fæle, tjukke arr etter det. Hvordan skal jeg forklare arrene – både selvskadingen og kvisene (overalt)? Sliter med arrene som sitter igjen etter selvskading. Lar være å skjule arrene etter selvskading, og jeg tør ikke be hjelp.

Er det noen som vet hvordan man kan skjule arr? Søsteren min har masse arr i ansiktet og på armene pga selvskading, hun har fått fine . Fjerne arr – Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg16. Arr etter selvskading – Velvære, hudpleie og kosmetikk.

En konsekvens av selvskading er dessverre at man etterlater permanente arr. Jeg har ingen erfaring med bruk av tatoveringer for å skjule skjemmende arr, men vet at det har. Jeg kan ikke huske hvordan dette oppstod. Etter å ha kuttet seg i underarmen har hun fått sjenerende arr som hun. Ellers kan en god dekk-krem også skjule disse fargeforandringene . Hun tilbød gratis tatoveringer til folk som har arr etter selvskading.

Noen skammer seg og gjør alt de kan for å skjule arrene, mens andre er stolte over at de har arr og ønsker at de skal være der.

Noen som vet hvordan jeg skal gå fram i så fall? Problemet er at jeg er redd for hvordan folk vil reagere. Etter det låste lærern min garderoben så jeg ble stuck i gymsalen 🙁 Har tidligere drevet med selvskading selv, man får (noe du alt vet) veldig stygge arr som vil følge .