Close

Hvordan oppleves svangerskapsdiabetes

Jeg ønsker å dele min erfaring med svangerskapsdiabetes av to grunner; For det. Jeg spurte hvordan testen foregikk og han forklarte at jeg skulle komme . Svangerskapsdiabetes er sukkersyke (diabetes) som oppstår i svangerskapet. Så vidt jeg vet er ikke ødemer et tegn på svangerskapsdiabetes, men ekstrem tørste kan være det. BufretLignendeHvordan sjekke om jeg har svangerskapsdiabetes? Barn av kvinner med svangerskapsdiabetes opplever noe hyppigere pustevansker like etter fødselen. Opplevelsen rundt det å føde tidlig vil jeg beskrive som fin.

Svangerskapsdiabetes er et økende problem i Norge. Svangerskapsdiabetes er en av de vanligste svangerskapssykdommene. Svangerskapsdiabetes gir sjelden symptomer. Kun få gravide opplever de vanlige symptomene på diabetes; ekstrem tørste, hyppig vannlatning og vekttap.

Jeg hadde samme opplevelse på første jordmortimen. Fikk beskjed om hvordan jeg skulle spise, mosjonere og hun sa at jeg allerede da . Jeg nekter å ta glukosebelastning i svangerskapet, problematisk. Svangerskapsdiabetes – noen som kan hjelpe meg på matfronten.

Dette kommer til å gå bra, men jeg vet hvordan det føles å få den. Tenk på alle andre ting som det bare noen få prosent opplever, det er .