Close

Hvit utflod gravid uke 38

Den siste uka har jeg merket en kjempeøkning av hvit utflo og lurer på om dette betyr at. Jeg er gravid i uke og venter mitt tredje barn. Hei hei 🙂 Sitter her og er i uke 38+allerede og er litt nysgjerrig på hvordan formen. Føler meg ikke så veldig høygravid egentlig – men untak av at jeg føler meg litt tung . Men har tatt det som veldig tynt utflod til nå.

Slimproppen har jo gått og jeg er snart fullgåtte uker. Gravid og mye utflod og rar lukt fra underlivet.

Den siste uka har jeg merket en kjempeøkning av hvit utflo og … Gravid uke 2 placenta totalis, er det mulig å kunne føde normalt med dette? Obs ekle detaljer … Grønn, klumpete utflod og snart uker på vei! Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn som kan fortelle deg at fødselen er. Da opplever du en litt tykk og seig utflod.

Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Utflod har jo hvit farge,fostervann er gjennomsiktig. Jeg trodde vannet gitt i uke eller noe sånn, fikk komme på sykehuset – for å ta en sånn prøve.

Uke 3 noe mer lavere mage, men ingen flere kynnere eller noen andre tegn nå.

Jeg er gravid i uke og har, siden jeg ble gravi hatt gulaktig, litt tykk. Jeg hadde ikke sovet i sengen noen dager siden jeg ble gravid annet. Hadde hatt mye kynnere i ukene, og veldig mye slimete utflod de siste . Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de. Slimproppen øker noe i omfang underveis i graviditeten.

Fosteret er i begynnelsen av uken uker gammelt. For de av dere som er litt fine på det – ikke les videre. SF-målet har gått over det grønne og ut på det hvite.

Utfloden formelig renner, og jordmor sender meg over til føden for en sjekk. Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren mellom. Den normale utfloden er tykk og hvit og medfører verken kløe eller svie.

Under en graviditet blir dette slimet tykkere, slik at det kan beskytte fosteret. Idag er jeg i uke 38+og har enda ikke hatt kynnere utenom når jeg løfter, . Det kan skje mellom uke og uke 4 og siden jeg er midt i uke nå og kroppen min føles mørbanket, så håper jeg noe skjer, men det . Derfor har vi delt opp graviditeten uke for uke, så du skal få en god oversikt over. Det er også vanlig å ha litt mer utflod enn vanlig. Uke 38: Du begynner sikkert å bli ganske lei nå. Når det etterlengtede knøttet kommer, er det gjerne tørt og skrukkete i huden fordi det hvite fettet utenpå huden blir borte.

Livmortappen har i uke som regel begynnt å modne og mykes opp for å lette på fødselen. Fakta om din graviditeten i uke finner du på Gravid og Baby. Utflod – Det kan nå komme mer utflod og det kan også være tykkere enn . Må tørke flere ganger for å få vekk all slimet.

Jeg er gravid i uke 3 i går kveld tror eg det var slimproppen som gikk.