Close

Hva betyr tard

Skjellsordet tard blir slengt ut til alle og enhver på min skole. Jeg tror og håper ikke at han vet hva dette ordet betyr, men går det an å være . Det betyr sakte, som for eksempel i tardigrada, sakte gående.

Enkeltstående, slik som du har det her, er det ofte i betydningen sakte (i hodet) . Usually, it means that you’ve been compared – at least mentally, but it depends on context – with a developmentally challenged person, i. Sjekk online for hva er TAR betydningene av TAR og andre forkortelse, akronym og synonymer. Han kan plutselig komme til å høste lønnen for sin latskap, slik det er sagt: . Her finner du betydninger av ordet tard. Du kan også legge til en definisjon av tard selv. This Internet Slang page is designed to explain what the meaning of TARD is. Vi håper dere vil forstå åssen man sier ordene, og hva de betyr.

Det sier vi isteden for å si: hva gjør du? Når jeg er i tvil hvor dette landet går i rettning mot blir jeg alltid glad når slike som Nrj kommer å minner meg på det. Oversettelse av ordet plus tard fra fransk til norsk, med synonymer, antonymer,.

Ok, jeg vet jeg er litt tar som ikke vet dette, men hva vil det si å unlocke en iphone? Jeg er ny her, og hvis denne tråden er uønsket eller .

Couche-Tar er et av verdens største selskaper innen drift av bensinstasjoner og storkiosker, med rundt 000 . Grunnen til at jeg tror det er fordi at nesten ikke visste hva han skulle si og en. Haha jeg er litt tard da men hadde satt pris på om du kunna fortalt det. Det Canadiske selskapet Alimentation Couche-Tard eier Circle K som. Alimentation Couche-Tard er blant verdens største innen kategorien . Thomas Støkken under presentasjonen av nye navnet er Circle. Si hva du vil, men Couche-Tard er ikke så gode på navn.

For tre år etter at kanadiske Alimentation Couche-Tard kjøpte fuel retail-virksomheten av. Men hva er vitsen med å skifte navnet i Norge?