Close

Hoven i underlivet

Det skjer mye i den gravide kroppen i svangerskapet – også i underlivet. Det oppleves typisk som om man er mer hoven og fyldig i underlivet. Sjoho Men merker at jeg er hoven i underlivet, .

Hei,det kjennes ut som jeg er hoven nedentil rundt skjedeåpningen og. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller. Hvis du titter ned med et speil vil du se at slimhinnen er rød og hoven. Underlivsplager og kjønnssykdommer er noe de fleste mener er privat og er kanskje ikke det mest populære temaet å ta opp.

Dette er skikkelig ekkelt og flaut å spørre om. Men jeg føler meg så hoven i underlivet, og om jeg stikker inn en finger, så kjennes det hovent ut . Nedpress og hevelse i underlivet – Lommelegen. Hei Jeg er gravid (4+4) og har oppdaget at jeg er liksom hoven i skjeden. Kanskje feil å si jeg føles tørr i underlivet, men at jeg er hoven innvendig. Men venstre side er hoven og utspilt, nesten som om det er noe som. Det kjentes ut som om hele underlivet var på tur ut gjennom skjeden, . Uke og hoven i underlivet – Graviditet, spedbarn og.

Hoven i underlivet (er gravid)innlegg20.

Trenger svar, føler meg flau og at det er teit og spørre om dette, men jeg lurer på om det skal være sånn. Jeg hadde sannsynligvis EL på fredag, da hadde jeg en bitteliten blødning, et par dråper bare. Jeg er uker på vei og synes underlivet mitt er blitt veldig hovent! Kjønnsleppene blir bare større og større og henger liksom ned mellom bena . Er nå 36+ uker på vei og underlivet er så hovent! Jeg har det også, fikk det rundt uke pluss minus. Hovne kjønnsleppene er ubehagelig og kan medføre plager som problemer med å sitte stille eller ha på.

Dette kan forårsake hevelse og smerter i underlivet. Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven. Kløe i skjede og skjedeåpning, brennende følelse i underlivet, hyppig vannlating og samleiesmerter . Jeg hadde ubeskyttet sex for en uke siden og i helgen.

Hei, jeg er en jente på år som er veldig hoven i underlivet. Dette har da blitt slik at jeg og kjæresten . Lymfeknuter er ansamlinger av lymfeceller. Lymfecellene er viktige faktorer i vårt forsvarssystem mot infeksjoner (immunsystem), og de bidrar til å beskytte .