Close

Hoster gule klumper

Jeg har nå slitt en tid med betennelse i mandlene. Jeg har også opplevd at det danner seg små gule klumper som av og til løsner når jeg hoster og harker. Jeg tror aldri at jeg har hatt skikkelig halsbetennelse før, men det må være det jeg har fått nå.

Listen over symptomer er lang, og nå har hosten . Jeg har gule, illeluktende klumper fra mandlene. Såkalte detrituspropper eller mandelsteiner er noe du kan ha lett synlig i munnen, men mange vet ikke hva det er. Idag har jeg hosta også kjennes det ut som jeg skal kaste opp før det plutselig kommer opp masse slimsklumper.

Hoste med slim skyldes fremmedlegemer i lungerne, som ikke burde være der. Hoste har som hensikt å rense luftveiene. Man skiller mellom produktiv hoste, som betyr at man hoster opp noe, og tørrhoste eller . Jeg har også opplevd at det danner seg små gule klumper som av og til løsner når jeg hoster . Når han hoster, kommer det opp bittesmå gule klumper, antagelig. Hva kan man gjøre for å bli kvitt disse gule seige klumpene, og hva er det . Hvis du hoster tykt grønt eller gult slim op og du har feber.

Hvis du har feber og det gør ondt i lungerne, når du trækker vejret dybt.

Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . Klumpen er somregel veldig hard og brun eller gul-ish. Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at. Hun begynte å hoste voldsomt og etter fem minutter kjente hun at. Denne gangen kom det opp en mye større klump, på rundt to centimeter. Hoste er en meget kraftig og voldsom utånding, hvor man med stor kraft slynger.

Slimet som hostes opp av lungene kan være klart, pussholdig (gul-grønt) eller . Og da er det ikke snakk om sånn som lukter surt, men bjæse ånde. Nu er jeg også begyndt at få en dårlig smag i munden når jeg hoster. Jeg hoster også en del når hevelsen går ned fordi det klør.