Close

Hjertebank om natten

Jeg har i ca 7-måneder vært plaget med hjertebank om natten. Det skjer mest ved innsovning, men også midt på natten. Du kan få hjertebank av å lese om hjertebank.

Men det kan også skyldes alvorlige sykdommer. Har det siste halvåret slitt mye med søvn. Jeg våkner hver natt etter ca timer med søvn. I høst hadde jeg en periode hvor jeg hadde veldig .

Hjertebank og urolig hjerte skyldes uregelmessig hjerterytme eller at hjertet slår. Med hjertebank menes at du er oppmerksom på og kjenner ubehag ved . Mange søker lege på grunn av hjertebank og frykter at en hjertesykdom kan være årsaken til dette. Hjertebank er imidlertid vanlig og forårsakes sjelden av en . Derfor er det viktig å være svært forsiktig hvis uregelmessig hjertebank oppstå i løpet av natten eller på annen måte.

I natt våknet jeg med times mellomrom i hele natt og hadde hjertebank og rask puls hver gang jeg våknet. Re: Veldig høy puls og hjertebank – Page innlegg22. Hjertebank – hvorfor, og hva kan jeg gjøre med det?

Han er år og har brått fått mye raskere puls og han våkner om natta av at hjertet slår fort og hardt.

Men da kjente jeg at hjertet slo normalt hele tiden, og det fusket ikke og det var heller ikke noe hjertebank.