Close

Hard kul på halsen

En kul i halsen kan være hard eller myk, og øm eller ikke øm. Skade eller torticollis kan forårsake en kul i musklene i halsen. Jeg har oppdaget en kul på halsen, men vet ikke hvor lenge jeg har hatt den. Den er litt har men ikke steinhard heller. Etter dette kjenner jeg en stor kul under kjeven ovenfor halsen.

Den var der sikkert før også, men jeg kjente aldri der. Side av – Stor hard kul på halsen skrevet i AnonymforuFor ca mnd siden oppdaget jeg en hoven lymfekjertel på halsen.

Kul på siden av halsen – Anonymforum – Forum – Klikk. Noen som har hatt hovne lymfekjertler på halsen? Knall hard kul nederst på halsen – Helse – Diskusjon. Det er en knall hard kul nederst på halsen som har vært der måneds tid.

Noen som har peiling på hva slikt kan være? Jeg ble syk med noe hals greier den sommeren jeg fylte 20. Folk: Hvis du oppdager en kul, tenk på at det kan være kreft. Noen leger tror fremdeles på myter om at en kreftkul ikke kan beveges og at den er helt hard.

Jeg merket plutselig her ikveld at jeg har en liten kul på halsen.

Kulen kjennes ganske hard ut og sitter ca 3-cm ned fra mitt venstre øre. Jeg har fått en kul på høyre side av halsen. Hvis kulen derimot blir hard og sitter fast (ikke er bevegelig) under huden fikk jeg beskjed om å . Kjersti Høiby – Fikk diagnosen lymfekreft 16. Den gjorde ikke vondt, men var litt stor og hard.

Den kjennes hard ut og kanskje cm stor. Jeg har en klump i halsen som irritere meg, og lurer på hva det kan være. Tilstanden kan vare i månedsvis og det kan være en hard kamp for . Kreft i hode- og halsregionen kan også vise seg som en kul på halsen. Det er for øvrig sjelden at hode– og halskreft sprer . Nå hadde jeg en klump på halsen – og den var beinhard. Det var i så fall ingen overraskelse, men jeg . Det hele begynte nok for lenge siden… Men i slutten av mars merket jeg en stor kul på halsen, ca cm lang… Og livredd legen som jeg er, så lot jeg være å gå! Foreldrene Lise (38) og Tommy (42) hadde lagt merke til at minstemann i familien hadde en kul på halsen.

Det har vært sånn i omtrent et år nå og nå i det siste har det kommet et liten, hard kul på halsen. Den er omtrent på størrelse med en knapp. Fant en vond og knallhard kul på lillegutts hals i dag. Den var ganske stor, som et kronestykke vil jeg anta. Utvendig på kroppen finner vi lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lyskene.

Kan det gi like god helseeffekt å trene ei hardøkt i uka, sammenlignet med å . På halsen sitter for eksempel lymfeknuter som filtrerer munnhule og svelg.