Close

Gerimax extreme energy review

Fortiden tester jeg Gerimax extreme energy, som skal virke innen 30min og innholder Guarana, rosenrot og ginseng. GERIMAX – Extreme Energy er det beste eg har opplevd. Gerimax Extreme Energy er den optimale kombinasjonen av kraftfull energi fra naturen som sørger for at du stiller godt forberedt til krevende mentale og fysiske .

Multivitamin og Gerimax Extreme gav meg det kicket jeg trengte. Men jeg måtte kutte Gerimax etter uker pga. Hei, jeg bruker å ta en stk Gerimax Daglig energi hver dag.

Kan kombineres med Gerimax Extreme Energy i perioder.

Jeg har tidligere brukt Gerimax Extreme Energy. Har vore trøtt i veker so begynte på Gerimax Dagleg Energi, ikkje extreme. Kan fås på de fleste dagligvare butikker. Kjøpte en sånn jeg da, har fortsat ikke testet det. Et af produkterne var Gerimax Instant Energy.

To gange tog jeg ”Gerimax extreme energy” da jeg havde brug for et hurtigt energiboost, og det havde en hurtig effekt – trætheden forsvandt.