Close

Forskjell på pevaryl og canesten

Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende9. Men hvis det bare er pris som er forskjellen så går jeg såklart for det. Da bytter du ikke til Canesten i morgen, men fullfører Pevaryl-kuren.

Noen som har hatt skikkelig ille soppinfeksjon her. Noen som har slitt med sopp som IKKE forsvinner med canesten. Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende19.

Jeg har brukt canesten, men soppen kom tilbake.

De vanlige kremene som finnes uten resept Canesten, Klotrimazol, Pevaryl) inneholder varianter av det samme virkestoffet, og jeg tror ikke det er særlig stor forskjell i effekten. Jeg tror jeg fikk soppinfeksjon i sjeden og kjøpte derfor canesten pillen som jeg førte inn i går når jeg la meg, når jeg våknet. Den første gangen kjøpte jeg canesten salve+tablett på apoteket og trodde. Canesten , 5mg, eller Pevaryl Depot , men det er da like . Den vanligste behandlingen er å bruke en stikkpille (vagitorier) i skjeden, for eksempel Canesten , 5mg, eller Pevaryl Depot , men det er . Er det forskjell på Canesten og Pevaryl mot soppinfeksjon i underlivet? Gjør dette i ei lita uke, du vil raskt merke forskjell!

Noen ganger virker pevaryl der canesten ikke virker. Pinlig overhjelpsomhet på apotek – Skråblikk og.

De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes . I starten prøvde jeg Canesten krem+stikkpille, men har nå begynt å bli verre av. Tok en tablett senest noen dager siden og merket ingen forskjell på. Canesten , 5mg, eller Pevaryl Depot , men det er da . Det finnes flere merker (for eksempel Canesten og Pevaryl) og alle er. Canesten krem inneholder soppmidlet klotrimazol som virker mot flere typer sopp, bl. Pevaryl pudder brukes til egenbehandling av fotsopp.

Soppen behandles med krem, for eksempel terbinafin (Lamisil ) krem eller et imidazolpreparat (Canesten , Klotrimazol, Daktar , Pevaryl ) . Det var ikke nok med to piller, så jeg kjøpte Pevaryl Depot (over disk). Hva gjør man når hverken lactal, Pevaryl, Canesten, Diflucan, Locoidol eller . Man kan jo reagere på canestenkuren med svie, og jeg får det hver gang jeg. Kanskje hjelper det med en engagsdose med pevaryl, canesten eller difuclan. Med stikkpiller og canesten-krem, pleier soppinfeksjonen å gå over ganske fort.

Pevaryl, både stikkpillen og kremen ved neste gang. Finnes det noe sterkereannet enn Pevaryl og Canesten mot sopp. Canesten) vagitorier og ekonazol (Pevaryl) vagitorier.