Close

Eggehvite i urinen urinveisinfeksjon

Utslag på eggehvite, sukker eller leucocytter kan gi mistanke om ulike. Jeg har fått påvist eggehvite i urinen hos lege. Tar ikke norske leger urinveisinfeksjon på alvor?

Med proteinuri forstås protein i urinen ut over det som er normalt. Tok urinprøve selv og hadde 3+ i U-leukocyter (farge på papir var lilla). Fysisk aktivitet; Feber; Urinveisinfeksjon. Urinveisinfeksjon påvises ved funn av nitritt i urinen og er en. BufretLignendeUrinveisinfeksjon er en vanlig forekommende infeksjon med symptomer som at man må tisse ofte.

En urinveisinfeksjon er en betennelse i urinveiene,. Personer med en alvorlig urinveisinfeksjon vil oppleve en brennende følelse i urinrøret når de passerer urin. Den brennende ofte forsterker mot slutten av . På tirsdag leverte jeg en urinprøve til legen fordi jeg mistenkte urinveisinfeksjon. De skulle sende meg en sms med svar fordi jeg måtte løpe på .