Close

Dott i øret som ikke forsvinner

Vanligste årsak til dott i øret er at øretrompeten ikke fungerer ordentlig, som ved en vanlig luftveisinfeksjon (forkjølelse) og ørevoks, sier doktor . Merket økt øresus i begge øra, men normalt for meg, og ikke spes. Formiddagen etter (søndag) får jeg plutselig en kraftig dott og .

Sikker på at du ikke har hatt ørebetennelse da? Jeg hadde det i forbindelse med forkjølelse for noen uker siden. Det kan være litt langvarige plager med dott i øret etter en forkjølelse der dette har.

Dott i øret må ikke forveksles med tinnitus.

Dersom du skulle oppleve å få en intens lyd i øret som senere forsvinner av seg selv, kan du få lyden til å opphøre . Du kan putte så mye q-tips og olivenolje du bare vil i øret. Du har dott i øret fordi du ikke får utjevnet trykket i mellomøret, . Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeVil dotten forsvinne av seg selv etter noen uker? Jeg hadde en dott en gang før, samme øre, som forsvant etter en-to uker. Det er dette som oppleves som en dott i øret.

Ved forkjølelse er det øretrompeten som ikke fungerer helt som den skal. Når jeg legger hodet til venstret, forsvinner noe av følelsen av dotten. Jeg var forskjølet også når jeg fikk denne dotten, er ikke forskjølt lengre.

Jeg snøt meg isted og da var det som noe sprengtes inni øret. Kjennes ut som jeg har en svær dott inni der.