Close

Diare dagen derpå

Jeg får (nesten) alltid mageproblemer dagen derpå. Urolig mage, gjerne mageknip, og som oftest diarè. Diarè gjerne før jeg har spist, og etter . BAKRUS: Når alkoholen forsvinner fra kroppen dagen derpå, sitter vi igjen med en hjerne som går på sparebluss. Jeg har alltid diare dagen etter fylla,men jeg drikker maks en gang i måneden. Jeg får alltid såkalt fyllemage dagen derpå.

Til dere som ble gravide mens dere gikk på p-piller16. Man kan imidlertid bli fyllesyk dagen etter at man har drukket og plagene kan. Jeg drakk en del på lørdag og følte meg slapp og sliten dagen derpå som . Jeg har slitt med diaré dagen der på etter en fuktig kveld på byen. Når du koser deg på fest er det lett å glemme dagen derpå.

Hvis du er en av dem som feiret for hardt i går, kan vi gjøre dagen litt . NO: Det er mange myter knyttet til en god fyllefest – og da spesielt dagen derpå. Bør du ta smertestillende før du legger deg? Jeg har fått diare og jeg må straks sitte på bussen i minutt!

Er det noe du er intolerant mot som gluten eller melk kan det gi diare.

Fyllesyke er alt fra mild hodepine, til kvalme, diare og skjelving,. Dagen derpå er dette den aller beste måten å rehabilitere kropp og sjel. Mirakelkuren hans kan redde deg dagen derpå og er både billig og.