Close

Deprimert dagen derpå

Selv om jeg har hatt det veldig morsomt på en fest, blir dagen derpå. Lurer på om det er normalt å føle seg veldig langt ned psykisk dagen derpå når man kommer litt opp i årene 30+ ? Når dere har blitt litt for fulle – Åpent foruminnlegg27. Dagen derpå er altså det store problemet.

Jeg er først og fremst lei all den festingen, fordi jeg også blir litt sånn små deprimert dagen derpå. Sliter ikke med angst eller depresjon til vanlig, og sånn sett bortifra at jeg liker å. Nå føler jeg meg gjerne helt konge dagen derpå, får en slags . Angst og depresjoner etter ecstasyinnlegg25. En ny studie viser at alkohol er en svært ineffektiv måte å drukne sorgene på.

Alkohol er gift for kroppen, og fører ofte til at du føler deg dårlig dagen derpå. Alkohol er nemlig et giftstoff, så dagen derpå sliter kroppen faktisk med en. Samtidig har jeg slitt en del med depresjon og angst.

Får ihvertfall angst oh noia dagen derpå, derom jeg kvleden før har drukket for lite. Når hodet banker og kroppen verker dagen etter festen. Vann er IKKE bra å drikke dagen derpå, fordi vann reagerer med mange sorter alkohol.

Mange blir også deprimert av en fyllekule.

Jeg er så deprimert nå, og lurer på hva jeg skal gjøre med meg selv. At du er nedstemt dagen derpå er du neppe alene om.