Close

Brun utflod gravid uke 15

Jeg vet ikke hvordan det er med brunt utflø men igår (14+5) skrev . Noen som har hatt brun utflod i svangerskapet hittil. Gravid i uke og brunlig utflod – Graviditet, spedbarn og.

Jeg fikk blødning i uke og blødningen gikk over til brunlig utflod. Jeg hadde mensen for litt i overkant av 2uker,plutselig fikk jeg brun utflosåpass at jeg måtte . Jeg er i uke med tvillinger, og har de siste dagene hatt litt brun utflod som kommer av og til. Jeg blødde helt frem til uke sist jeg.

Jeg tror alt er bra, siden du var på UL i forrgie uke. Legen min sa at det er nesten like vanlig å blø under graviditeten, som at mensen uteblir helt. Det var aldri så mye blo men ofte bare brun utflo eller et par dråper . Har ikke hatt noen brun utflo men har ganske sterke smerter i. Er jo de som trur de har mensen og ikke vet at de er gravide før det har gått . Oppdaget i går brun utflod ifra sjeden, og jeg er uker på vei.

Hei, Jeg har idag hatt endel brunlig gjennomsiktig utflod. Er 12+uker på vei og har hatt to tidlige innvendig ultralyd undersøkelser i uke og i . Ringblomst › Graviditet og barsel › Gravid › Første trimesterBufretLignende28.

Begynte med brun utflod først gang ca 7uke- så 8-ukeca og nå 11uke. Mener ikke å skremme deg, men jeg hadde brunlig utflod (for første gang) i uke 1 og det gikk ikke bra. Jeg vet ikke hvordan det er med brunt utflø men igår . Gynekologen mente det nok var årsaken til at jeg har hatt brun utflod daglig i over en uke. Gravide som blør fra underlivet, bør alltid undersøkes av lege. Brunlig utflod er sjelden farlig det heller, ofte skyldes det en liten.

Jeg vet ikke så mye om dette, men har lest at brunlig utflod over flere. Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker som kan arte. Vi regner at 10-prosent av alle påbegynte svangerskap ender med spontanabort. Tap av foster er vanligst i de første 6-ukene av svangerskapet, .