Close

Betennelse i skulder kortisonsprøyte

Kortisonsprøyte er sjelden førstevalg ved betennelser i bevegeapparatet. Har over en lengre tid slitt med en betennelse i supraspinatus i venstre skulder. Av behandlingsmetoder har jeg prøvd total avslapning i opptil . Har vært på MR og fått konstatert betennelse i skuldrene. Bare som en liten beroligelse: Jeg har fått kortisonsprøyte i skulderen flere ganger, i senefester og i . Har tatt litt for mangen kortison sprøyter, noen ganger virket de noen.

Jeg ble henvist videre til fysioterapeut, fikk tilbud om kortisonsprøyte, men.

Ei venninne av meg gikk med betennelse i overarm eller skulder i . Behandling: 2-injeksjoner i slimposen med kortison. Idag vet vi at betennelse i biceps senen i skulder er svært sjeldent, og rammer nesten utelukkende de . Kortison gir raskere bedring ved å redusere betennelse og dermed raskere. Kortison sprøyter blandes vanligvis med et bedøvelsesmiddel.

Jeg har muskelbetennelse i armer og rygg så jeg skjønner deg godt.