Close

Basiron 10 eller 5

Passer for deg som har prøvd Basiron AC gel i minst uker uten resultater. Smør på Basiron AC Wash og la det virke i 1–min. Kjøp eller bestill Basiron fra ditt nærmeste apotek, det hjelper deg å bli kvisefri.

La gelen virke på huden i 1–minutter og skyll grundig med vann. Starter ett nytt emne siden samtlige av søkene jeg finner er over år gamle og gir meg ikke de. Jeg har nettopp begynt å bruke Basiron gel mot kviser.

Basiron eller burde jeg begynne med Basiron først.

Basiron AC gel inneholder benzoylperoksid og er et reseptfritt legemiddel. Basiron AC gel brukes hvis tilfredsstillende resultat ikke oppnås med Basiron AC gel etter minst fire. Gelen inneholder ikke alkohol eller parfyme. Basiron AC gel inneholder benzoylperoksid og er et reseptfritt legemiddel.

Hvis tilfredsstillende resultat ikke oppnås med gel, bør det vurderes å bruke Basiron AC gel. For dager siden – Basiron findes som gel med eller indhold af benzoylperoxid. Der anbefales at prøve med udgaven, da gelen kan virke udtørende . Kjøp Basiron AC Wash Gel hos Vitusapotek, en av landets største.

Basiron skal ikke brukes på skadet hud (sår eller rifter). Basiron er en av de mest kjente kvisekremene på markedet og dette er en hudpleiers mening om dette produktet. Hilde Christina September 20at 13:10.

Men jeg har brukt Basiron nå, til sammen tuber gel, og tuber . De gangene jeg har hatt for mye krem på, eller hatt det for lenge på, har jeg blitt litt rød og flassete. Anonym; 591323; Kjønn: Ikke viktig.